Alumínium redőny

Alumínium redőnyök

6 érv, amiért érdemes alumínium redőnyt vásárolnia!

1.Hangszigetelés és hővédelem

Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát.

2.Káros UV sugárzás elleni védelem

Megvédik nyílászáróit, bútorait berendezéseit a napsugarak káros UV sugárzásától, valamint az időjárás viszontagságaitól. Házának, lakásának ablakai megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az alumínium redőnyök felszerelése.

3.Biztonságérzet

Bár a redőny nem biztonságtechnikai termék, megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét. Ön és gyermekei is nyugalommal pihenhetnek, vagy élvezhetik az aktív játékot leeresztett alumínium redőnyeik által.

4.Betekintés elleni védelem

Nem engedik be a kíváncsiskodó tekinteteket, privát szférájába. Ön dönti el mikor enged betekintést. Akár gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen ahol igazán önmaga lehet.

5.Szúnyoghálóval kombinált kivitel

Különösen nyáron okoznak kellemetlenséget az otthonába berepülő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok. Tartsa távol őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével

 
 
6.Minőség és hosszú élettartam

Alumínium redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre választ az ember, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes erről lemondani, mert ismerjük a mondást, kétszer fizet aki gyorsan fizet!

Az alumínium redőny vásárlás előtt ismerje meg a legnagyobb veszélyeket, amit mindenképpen érdemes elkerülnie

Ismerje meg most Ön is az alumínium redőnyök legnagyobb előnyeit és veszélyeit, amit mindenképpen érdemes elkerülni!

Mielőtt alumínium redőny vásárlási döntését meghozná ezt érdemes elolvasnia, hiszen bizonyára Ön se néhány évre hanem évtizedekre tervezi a redőnyöket.

 

Felmerül itt egy probléma:

Ma már nincs olyan termék, aminek ne lenne olcsó verziója. Az alumínium redőnyökről is elmondható ugyanez. Sajnos vagy nem sajnos, de megjelentek a magyar piacon is az olcsó távol-keleti alkatrészek. Vagyis Ön kaphat alu redőnyt már viszonylag olcsón is.

Az olcsó alumínium redőnyök legnagyobb buktatója az, hogy a legtöbb esetben ezeket európai származással tüntetik fel, mivel az elosztó raktár Európában található. Ön mint gyanútlan vásárló természetesen nem sejtheti mindezt, és nem tudhatja mi van a termék mögött valójában. Nem kell bemutatni azt az érzést Önnek sem, hogy vett valami egészen olcsó terméket az eredeti helyett és utána dobhatta ki az egészet, mert nem úgy működött, ahogy az elvárható lett volna.

A végeredmény persze óriási frusztráció attól függően, hogy mennyi pénzt költött az adott dologra. Nemhogy előnye, de még komoly kára is keletkezett, mert újat kellett venni vagy utána járni elintézni, javíttatni, ha egyáltalán meglehetett….
Az ember ha másnak nem is szereti bevallani rossz döntését, magában pontosan tudja, hogy ezt elszúrta.

További információval, árajánlattal szívesen állunk a rendelkezésre.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!