A jó döntés az Ön kezében van!

2017.06.29.

A jó döntés az Ön kezében van!

"Megszámlálhatatlan azon emberek száma, akik mobil kereskedők áldozatai lettek."

Fontosnak tartjuk, és az esetek többségében kihangsúlyozzuk, hogy egy adott térségben élő lakosság a helyi vállalkozás szolgáltatását vegye igénybe.
Hogy miért?
Mert a helyi vállalkozás - általában - fenntart egy üzletet, ahol a nyitva tartási időben elérhető. A cégek általában helyi, vagy környékben élő embereket foglalkoztat - akit, más nem az utcán már láttunk, ismerünk. Ez csak két tényező, ami egy hiteles, megbízhatóságra alapuló helyi vállalkozást pozicionál.
Megszámlálhatatlan azon emberek száma, akik “mobil”-, “távolsági” kereskedők áldozatai lettek. Az még a jobbik eset, ha a vállalt munkát befejezik, de a garanciális (javítási) munkákra már az esetek 99,9%-ban nem elérhetőek.
Hogy honnan tudjuk?
Onnan, hogy miután (pl.) a “mobil” kereskedő nem elérhető (vagy elérhető, de fél év “könyörgés” után még mindig nem történik semmi), általában a károsultak felveszik a kapcsolatot a helyi vállalkozásokkal, és elmesélik (töviről - hegyire), hogy mi történt.
Azon kívül, hogy erről mi tájékoztattuk, és meghallgatásra akkor nem került - sajnáljuk. Természetesen lehetőségeink szerint segítünk.
Úgy gondoljuk átgondolandó, megfontolandó tényező, és ténylegesen a helyi vállalkozásokat támogatni elősegíteni hivatott írtuk ezen gondolatokat.
Reméljük, hogy Ön jó döntést hoz!
A cikk szerzője: Szabó Zsuzsanna
vissza