ETIK PONT = Prémium termékek

2017.07.06.

ETIK PONT = Prémium termékek

“Mi irányítjuk jellemünk fejlődését, ami majd meghatározza azok jellemét, akiket magunkhoz vonzunk. “ (Napoleon Hill)

Meglepő dolog történt velünk a közel múltban. Az egyik ügyfelünk - félve, de megkérdezte tőlünk, hogy elmondhatja-e, hogy mit mondott rólunk egy másik kereskedő. (?!)
Hihetetlen számunkra, hogy néhány kereskedő arra vesztegeti az idejét, és az energiáját, hogy a konkurenciát próbálja “lejáratni” - az általa kreált valótlan tájékoztatással.
Ezek szerint - nagyon ráér, mert magunkból kiindulva, mi nem tudunk a másik / többi kereskedéssel foglalkozni, mert a munkaidőnkben megállás nélkül árajánlatokat készítünk, szerződéseket kötünk, számlázunk, és a többi háttérmunkáról ne is beszéljünk... :)
Úgy gondoljuk, hogy aki minősíteni próbál egy konkurens céget, magát minősíti (le). Amennyiben, így fogja meg a vásárlót - ahhoz GRATULÁLUNK!
Itt szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy 2011-ben azért nyitottuk meg Keszthely belvárosához közel az ETIK PONT nyílászáró üzletet - hogy PRÉMIUM (első osztályú) termékeket, és minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a lakosságnak. (Ezért nem tartozunk a legolcsóbb kereskedők közé.)
Akinek a gyengébb minőség, és a legkedvezőbb ár a mérvadó - sajnos, neki nem mi vagyunk a kereskedője.
Egyébként, ha egy kicsit belegondolunk - számunkra maximális elismerést jelent a konkurens cégtől egy “lejáratási” próbálkozás, mert tényleg azt tükrözi, hogy mi “valamit” tényleg jól csinálunk. KÖSZÖNJÜK! :)
Következő írásommal egy meglepetés - bejelentéssel fogok érkezni!
A cikk szerzője: Szabó Zsuzsanna
vissza