Hol vegyek garázskaput?

2020.09.29.

Hol vegyek garázskaput?

A sógorom boldogan újságolta, örököltek egy kis családi házat. Amikor az első örömmámor elmúlt, kezdték felmérni, hol kellene valamit átalakítani, mi szorul felújításra. Kiderült, elég sok a teendő.

Először arra gondoltak, a szülők és a gyerekek egyéniségéhez alakítják a szobákat, ám közben változott a terv. Új otthonuk a főváros egyik kertes övezetében van, szépen rendbe hozott családi házak között, s amikor egyik délután hazafelé ment, szomszédjukat látta, amint elhúzza a száját az ő udvaruk láttán. Nem értette, miért, aztán rájött: a viharvert garázskapujuk nagyon kirí az ápolt környezetből.

Úgy döntöttek, kezdik az átalakításokat egy új garázskapuval, ami nem csak szép, hanem biztonságos is. Arra gondoltak, garázskaput nem túl gyakran cserél az ember, s ha már belevágnak, igazán profi módon kellene megcsináltatni. Kérdezték ismerőseiket, tudnak-e megbízható céget erre a munkára, hiszen akik már túlestek garázskapu cserén, tudják, milyen kereskedőt, szerelőt érdemes választani, hogy jól járjanak.

Többen felhívták sógorom figyelmét, olyan kereskedőt válasszon, amelynek telephelyén van mintakapu és motor, amit ki is lehet próbálni. Sokat számít, ha az iroda, a szerelő öltözéke, autója tiszta, rendezett. Akkor korrekt a cég, ha a munkatársa kimegy felmérni a helyszínt, figyelembe veszi az összes felmerült igényt, és pontos árat csak ezután közöl, ahhoz viszont tartja magát, utólag nem bukkannak elő rejtett költségek. 
Miután jó néhányan a Hörmann vonatkozásában a Fészekrakó 96. Bt-t ajánlották, sógorom utánanézett a neten, és ez a vállalkozás nyerte meg a tetszését. Felhívta telefonon a céget, és minden kérdésére megfelelő választ kapott.

Megállapodtak a garázskapucsere idejében, és örömmel tapasztalták, hogy a szerelő pontosan érkezett. Különösebb hűhó nélkül, precízen dolgozott, amikor végzett a munkával, eltakarított maga után. Az már csak hab volt a tortán, hogy a régi, elbontott kapu „roncsait” elszállította.
A család fellélegzett. Sokkal nagyobb bonyodalomra számítottak, de sikerült valóban profi céget találniuk erre a nagy munkára. Jól jártak a Hörmann keszthelyi képviseletével a Fészekrakó 96. Bt-vel.

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza