A tervtől a megvalósításig - Fitnesz centrum Keszthely

2020.05.28.

A tervtől a megvalósításig - Fitnesz centrum Keszthely

FITNESZ CENTRUM KESZTHELY BELVÁROSÁBAN

 

Az építtető először 2018. telén kereste fel a Fészekrakó ’96. Bt.-t. Az általa megvásárolt ingatlanban – terve szerint teljes funkcióváltást szeretne megvalósítani. Elképzelése egy FITNESZ központ kialakítása a korábbi áruház, és bank helyett.

 

Az első ajánlatkészítés 2018. év végén volt, és azt követően az elmúlt időszakban több módosítást kellett készítenünk, míg eljutottunk 2020. áprilisig – a megvalósításig.
Az alapkoncepció az volt, hogy kívül színes nyílászárók legyenek, 3 rétegű üvegezéssel.
A Kömmerling 76 mm-es profiljára esett a választás, kívül Quarzgrau színben.

A tökéletes színválasztás most tükröződik a valóságban. ????

A fő bejárati ajtóhoz fotocellás ajtó lett betervezve, ami 2020. április végén került beépítésre.
Az ajtó gyártó maximális segítségünkre volt – hiszen nem minden nap gyártatunk fotocellás ajtót. Részt vettek a felmérésben, és ott voltak a beépítés során.

A homlokzati nyílászárók beépítésére több ütemben mentek a szakembereink a helyszínre, hiszen összességében több tucat ablakot cseréltünk.

Az elmúlt hónapban megkérdezték tőlünk, hogy nem tudjuk-e mi lesz a (volt) Balaton Áruház helyén? Látták a munkálatokat, látták az embereinket a helyszínen dolgozni.

Nagyon örülünk, hogy munkánkkal hozzájárulhattunk Keszthely belvárosában közösségi térként működő épülete felújításánál, ami fitnesz központként fog üzemelni.

Akárhányszor elmegyek Keszthely sétáló utcáján, és ránézek az épületre, örömmel tölt el, hogy a megvalósult projekt mutatós nyílászárói a Fészekrakó ’96. Bt. Nyílászáró áruház munkája.

A későbbiekben nem csak kívülről, hanem az edzések alkalmával belülről is meg fogom szemlélni a nyílászárókat – de ez már egy másik történet. ????

Szabó Zsuzsanna (értékesítési, marketing asszisztens)
Fészekrakó ’96. Bt.
8360 Keszthely, Csapás út 3.
Mobil: +36/30 32-92-444
E-mail: etikpont@t-email.hu
Web: https://www.feszekrako96.hu

 


https://www.facebook.com/feszekrakokeszthely/

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza