NEVA kültéri zsalúziák

Az Etik Pont gyári szakkereskedés - Fészekrakó 96. Bt. a NEVA kültéri zsalúziák direkt partnere Keszthely, és térségében.

A zsalúziák a kizárólag ŽALUZIE NEVA s.r.o. által gyártott termékek. A társaság fő termékcsoportja a széles választékban gyártott kültéri zsalúzia beleértve a homlokzati és vakolható tokos zsalúziákat is.

ŽALUZIE NEVA Kft. filozófiája

Filizófiánk a maximális minőségű termékek kedvező áron rövid szállítási határidő mellett.

 

Technológia és a gyártás vezérlés

A kültéri zsalúziák gyártása 1999-ben kezdődött az első saját hengersoron.

A hengersor fokozatos bővítésének a célja a termelés hatákonyságának növelése és a zsalúziák gyártásának felgyorsítása.

A gyártási technológia legnagyobb része egyedi követelmények alapján fejlesztett. Ennek köszönhetően a gyártósorok ma az egyik legmodernebbek Európában.

A megrendelés és gyártási folyamat alapja a teljesen automatikus adattovábbítás  az ügyfelektől való megrendelés beérkezésén keresztül a gyártási műveletek adatátviteléig és a végső ellenőrzés és szállítás teljesítéséig.

Szerződött partnereinknek on-line hozzáférésük van az E-shop -ba (megrendelő rendszer), ahol árajánlatot kérhetnek, megrendelhetik a terméket, figyelhetik a gyártási folyamatot, a szállítási határidőt és a szállítást.


Raktározás

Az új és kellően méretezett alumínium alapanyag raktárkészlet lehetővé tesz, hogy a főszezonban is megfelelő kínálatott tudjunk biztosítani. Társaságunk megfelelő mennyiségű saját fejlesztésű extrudált profilok készletével is rendelkezik, melyeket más gyártók is felhasználnak.

A zsalúzia típusok itt megtekinthetők:

KÜLTÉRI ZSALÚZIA S-90

KÜLTÉRI ZSALÚZIA Z-90

KÜLTÉRI ZSALÚZIA C-80

KÜLTÉRI ZSALÚZIA E-50M

KÜLTÉRI ZSALÚZIA Z-70

KÜLTÉRI ZSALÚZIA C-80S

KÜLTÉRI ZSALÚZIA E-50K

KÜLTÉRI ZSALÚZIA F-80

KÜLTÉRI ZSALÚZIA C-65

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!