Szúnyoghálók

Szúnyoghálók

Az Atenád az alábbi szúnyogháló típusokat kínálja Önnek

Fix szúnyogháló

Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. A termék rögzítése kívűlről történik, előre elkészített furatokon keresztül. A furatokat úgy készítsük el, hogy a profil teljes vastagságát fúrjuk 4 mm vastag fúrószárral, majd a külső oldalon 8-as furatra bővítjük a furatot. Alkalmazhatunk lépcsős kialakítású fúrószárat, így egy művelettel elvégezhetjük a fúrási műveletet. Csavarozáshoz ajánlott lencsefejű csavart alkalmazni. Csavarok behajtása után a külső oldalon lévő 8-as lyukak takaró kupakot helyezünk. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró.

http://www.atenad.hu/szunyoghalok/fix/

 

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt.
A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.
 
 

 

Válassza egyedi RAL színben

A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki.

Zsanéros szúnyogháló


A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.
Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

Kérhető opció:

 
Válassza egyedi RAL színben

A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki.

Műszaki adatok:

 
Zsanéros szúnyogháló profil anyaga: Alumínium
Zsanéros szúnyogháló profil mérete: 45×20 mm
Zsanéros szúnyogháló profil szinei: Fehér, Barna, Fautánzatú
Háló típusa: Üvegszálas (UV stabil)
Háló színe: Szürke
Zsanéros szúnyogháló típusai: Zsanéros ajtó, tolóajtó

Pliszé szúnyogháló

Cégünk megkezdte a pliszé szúnyoghálók gyártását, ami mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható.

http://www.atenad.hu/szunyoghalok/plisze/

 


KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!