Télikert árnyékolók

Télikert árnyékolók:

Tegye árnyékosabbá télikertjét!

Védje üvegházát Varisol télikert árnyékolókkal!

A télikert árnyékolók nagyon népszerűek napjainkban. A télikertek tetejének és oldalának az árnyékolására használják. Főleg nyáron az erős napsütést elkerülve érdemes gondoskodni a télikert árnyékolásáról, hiszen az üvegfelületek miatt nagyon át tud melegedni a belső tér és könnyen elviselhetetlenné válik. Ez a magas hőmérséklet természetesen káros mind az ott tartott növényeknek, állatoknak és a benntartózkodás sem kellemes.

A legegyszerűbb megoldás: a télikert árnyékoló.

A kültéri árnyékoló előnye, hogy forró nyári napokon a hőt már kint felfogja, így hatásfoka lényegesen jobb, viszont a kültéri elhelyezkedése miatt jobban ki van téve az időjárásnak.

A beltéri árnyékoló viszont ezzel ellentétbe az időjárásnak nincs kitéve, de a hatásfoka lényegesen kisebb. Mindkét árnyékoló esetében igaz, hogy Ön nagy üvegfelületeket is le tud fedni vele.
Működtetésüket tekintve Ön kézi illetve motoros működtetés közül választhat. A motoros működtetés esetén további kényelmi extrákkal is kiegészítheti télikert árnyékolóját, mint például a fényérzékelők felszerelésével. Ebben az esetben az árnyékoló a napsütés erejétől függően automatikusan ki és behúzza az ernyőt. Kültéri árnyékoló esetén választhatunk szélérzékelőt is, ami a megerősödő szélben automatikusan behúzza az textilt, hogy megvédje az esetleges károsodástól. Ezenkívül épületének komplett automatizálásába is beköthető az árnyékoló vezérlése, így igazán elegáns és praktikus megoldást nyújt majd Önnek. Ezek a speciálisan kifejlesztett textilek a széles színviláguknak köszönhetően nagyon jól harmonizálhatók a télikert hangulatához. A télikert árnyékolók alkalmasak lehetnek már megépített pergolák árnyékolására.

2 típus közül választhat: külső felszereléssel és belső felszereléssel

 
A télikert árnyékolók felszerelésében választhatunk kívülre szerelhető illetve a télikert belső oldalára és tetejére szerelhető típus közül.
felülről felszerelhető árnyékoló, ami télikert külső részén található illetve az alulról felszerelhető árnyékolót, ami viszont a belülről az üvegtető plafonjára szerelhető fel.

belülre szerelhető télikert árnyékolót közvetlen az üvegtető alá szerelik fel, amely így védve van a koszolódástól és az időjárástól ezáltal tovább marad használható állapotú az árnyékoló viszont a napsugarak az üvegen keresztül beékeznek a helyiségbe, jobban melegítve annak hőmérsékletét.

külső részre szerelhető télikert árnyékoló viszont hatékonyabb napvédelmet biztosít, mivel a napfény nem jut át az üvegen, ezáltal nem melegíti fel a levegőt annyira. Mindkét árnyékoló esetében igaz, hogy Ön nagy üvegfelületeket is le tud fedni vele.

Működtetés

 
Működtetésüket tekintve Ön kézi illetve motoros működtetés közül választhat. A motoros működtetés esetén további kényelmi extrákkal is kiegészítheti télikert árnyékolóját, mint például a fényérzékelők felszerelésével. Ebben az esetben az árnyékoló a napsütés erejétől függően automatikusan ki és behúzza az ernyőt. Kültéri árnyékoló esetén választhatunk szélérzékelőt is, ami a megerősödő szélben automatikusan behúzza az textilt, hogy megvédje az esetleges károsodástól. Ezenkívül épületének komplett automatizálásába is beköthető az árnyékoló vezérlése, így igazán elegáns és praktikus megoldást nyújt majd Önnek. Ezek a speciálisan kifejlesztett textilek a széles színviláguknak köszönhetően nagyon jól harmonizálhatók a télikert hangulatához. A télikert árnyékolók alkalmasak lehetnek már megépített pergolák árnyékolására.

Hagyományos télikert árnyékoló

Mielőtt döntését meghozná, nézze meg a Fixscreen technológiával készült télikert árnyékolókat is. A hagyományos télikert árnyékoló nem vízálló, nem szélálló, illetve fényrés van a lefutó és a textil között.

Zippzáras télikert árnyékoló

A Fixscreen technológiával készült télikert árnyékolók előnyei, a hagyományos télikert árnyékolókkal szemben

Fixscreen technológiának köszönhetően a termék: 
• Szélálló
• Vízálló
• A lefutó és a textil között nincs fényrés
• Akár távtartók nélkül is szerelhető
• Nem igényel textil támasztó csövet
• Motorizálható
• A keret bármilyen RAL színben választható
• Soltis textilek széles választékából választhat

TopFix

A Renson szabadalmaztatott technológiája, amelyben a Fixscreen technológiája ötvöződik a speciális feszítő technológiával. Az eredmény a TopFix, amely kiváló megoldás pl. a télikert árnyékolásra. A TopFix szélállósága egyedülálló. Zárt pozícióban akár a 120 km/h-s szélnek is ellenáll. Mostantól a szél fújta csapkodó és repkedő textilárnyékolók a múltté.

A TopFix-vel Ön akár 25 m2-es felületeket is leárnyékolhat.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!