VELUX tetőtéri ablakok

 

 

 

 

LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK

 

velux-katalogus-2021.pdf

 

velux-arnyekolok-2021.pdf

 

 

 

 

 

 

 

A VELUX márka több mint 30 éve van a magyar piacon minőségi gyártás és forgalmazás terén. A termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind új építésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap. Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül!

Segítünk a döntésben! 

•Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
•Innovatív és energiatakarékos és környezetbarát termékek
•Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
•Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
•Átfogó tanácsadás és támogatás
•Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
•Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
•Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig
 

VELUX tetőtéri ablakok

 

•széles méret-, üveg- és típusválaszték
•választható kilincs pozíció (alsó vagy felső)
•innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszer
•zárt állapotú szellőztetési lehetőség
•minőségi fa vagy műanyagbevonatos fa alapanyag
•megtérülő befektetés a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezése (Uw=1,1 W/m2K) által 

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

•tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges
•a VELUX burkolókeretek bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén pontosan illeszkednek a tetőtéri ablakhoz
•a beépítés gyors és egyszerű
• VELUX beépítő készlettel hőhídmentes, tökéletesen vízzárás valósítható meg. A készlet 4 beépítőterméket tartalmaz és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).
 

VELUX árnyékolók tetőtéri ablakokra

 

•a VELUX árnyékolók és redőnyök tökéletesen illeszkednek a tetőtéri ablakokra
•Pick&Click® rendszernek köszönhetően a belső VELUX árnyékolók percek alatt könnyen felszerelhetőek
•megoldás nyújtanak a fényzárásra, optimális fényszabályozásra, védelemre a meleggel és a rovarokkal szemben
•a két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra 10% árelőnnyel
 

VELUX fénycsatornák

 

•ideális megvilágítás természetes fénnyel a ház belső, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeibe
•minden homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik
•kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas, így spórolhat az áramszámlán
•harmonikusan illeszkedik a tetőbe, megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló
 
 

 

 

 

A VELUX csoport már több, mint 75 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A VELUX márka már több, mint 30 éve van jelen Magyarországon, hogy napról-napra csúcsminőségű tetőtéri ablakokat gyártson. A termékszállítás gyors és pontos, akár 2 napon belül biztosított.

Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

Országos szervizszolgálata is a VELUX termékek választása mellett szól. Jól ismert, magas tetős tetőtéri ablak és árnyékoló kínálata mellett, alacsony hajlásszögű és lapos tetős megoldások is elérhetőek kínálatában.

 

VELUX tetőtéri ablakok

 

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre. A választható kilincs pozíció (alsó vagy felső) a mindennapi kényelmes használatot biztosítja. Minden VELUX tetőablak innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel rendelkezik. A megtérülő befektetést a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezése (Uw=1,1 W/m2K) is garantálja.

 

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

 

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye. A VELUX burkolókeretekkel bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható beépítés valósítható meg. A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

 

VELUX árnyékolók tetőtéri ablakokra

 

A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Az eredeti megoldások minden kétséget kizáróan abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, és a meleggel és a rovarokkal szemben kellő védelmet nyújtanak éjjel-nappal.

Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.

 

 

A két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% árelőnyre is szert tehet.

 

VELUX fénycsatornák

 

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen.

Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik és kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas, így spórolhat az áramszámlán. Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló.

 

 

 

 

A VELUX márka több mint 30 éve van a magyar piacon minőségi gyártás és forgalmazás terén. A termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind új építésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy

 

korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap.

 

Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül! Segítünk a döntésben!

 

•Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
•Innovatív és energiatakarékos és környezetbarát termékek
•Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
•Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
•Átfogó tanácsadás és támogatás
•Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
•Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
•Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig

 

VELUX tetőtéri ablakok

 

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre.

 

VELUX Standard tetőablakok

A Standard választékban megfizethető ablakokat talál, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Szabadon választhat felső vagy alsó kilincses, fa (GZL és GZL B) vagy felületi karbantartást nem igénylő, műanyag bevonatos tetőablakokból (GLU és GLU B). Innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel, zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel és speciális huzatvédelemmel készülnek.

 

VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok

A Standard ablakok előnyein felül a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezéssel és kiváló hőátbocsátási tényezővel (Uw=1,1 W/m2K) rendelkeznek. A fűtési időszakban energiamegtakarításra tehet szert és az üveg még a külső zajokat is jobban mérsékli. Esztétikus, időtálló, színtelen lakkozású fenyő (GLL) valamint  fehér, karbantartás nem igénylő poliuretán bevonatos (GLU), alsó vagy felső kilincses változatban is kapható.

 

VELUX Premium tetőtéri ablakok

A VELUX Premium tetőtéri ablakok választéka minden igényt lefed, amit elképzelt.  Intelligens és innovatív megoldásaikkal kényelmes otthonná válik tetőtéri lakása, ahol sokáig élvezheti a komfort nyújtotta élményt. Ebben a választékban a billenő ablakok mellett a felfelé nyíló panorámaablakok, intelligens távezérlésű tetőtéri ablakok, vagy akár tetőerkély, tetőterasz megoldások közül is választhat.

 

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

 

 

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye, valamint bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható legyen a beépítés. A tetőtéri ablakok kombinációit szintén könnyű beépíteni rugalmas kombi burkolókeret-rendszer segítségével.

 

Hőszigetelő keret és alátétfólia (BDX)

Menjen biztosra a BDX hőszigetelő kerettel és alátétfóliával, mely a hőszigetelő és vízzáró csatlakozás kulcsa. A csomag mindent tartalmaz, ami a biztonságos ablakbeépítéshez szükséges: hőszigetelő keretet, alátétfóliát és vízelvezető csatornát.

Párazáró fólia (BBX)

Párafékező fólia, mely az ablak méretére készül a tökéletes a pára- és légzárás érdekében.

Beépítő készlet -5%

A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha szimpla burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

 

VELUX árnyékolók, redőnyök

 

A napfény, amely mindenki számára elérhető, a tetőteret tágassá varázsolja. A lakóhelyiségek használata során azonban a fényt szabályozni szükséges, mindig a változó külső feltételeknek megfelelően. A VELUX árnyékolókat és redőnyöket minőségi tesztelések során kíméletlenül próbára teszik, ezzel garantálva a csúcsminőséget. Óriási választékban kaphatóak és az otthon trendi kiegészítőivé válhatnak. Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.

 

Külső hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát

Ezáltal a szoba akár 5 fokkal hűvösebb maradhat

A roló áttetsző, így a kilátásban sem akadályoz

 

Bármely VELUX tetőtéri ablakra felilleszthető

 

Redőny

Teljes sötétség biztosítása a pihenéshez

Csökkenti a kívülről érkező zajhatásokat

Télen hőszigetel, nyáron véd a meleg ellen

Esztétikus, diszkrét látványt nyújt

 

 

Fényzáró roló

99,9% fényzárás

OEKO-TEX minősítés, a rolók anyaga károsanyag-mentes

42 szín és minta érhető el

Bármilyen pozícióban megállítható

 

 

 

Szúnyogháló

A nyári hónapokban szeretnénk annyi friss levegőt a lakásba juttatni, amennyit lehetséges, illetve élvezni a kinti hangulatot, és nyugodtan aludni nyitott tetőablak mellett is.

De a langyos nyári esték rengeteg hívatlan vendéget is vonzanak: rovarokat.

A VELUX szúnyogháló hatékony rovarvédelmet kínál, mellyel élvezheti a VELUX tetőtéri ablakok minden előnyét – egész évben.

 

Komfortcsomagok

A két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% árelőnyre is szert tehet.

 

 

 

 

 

VELUX fénycsatornák

 

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen.

A fénycsatorna működése rendkívül egyszerű. A fény a tetőbe épített fix tetősíkablakon keresztül bejut a fénycsatornába, majd az ún. reflexiós (fényvisszaverő) bevonattal ellátott rugalmas vagy merev cső faláról visszaverődve a mennyezeten elhelyezett búrán keresztül áramlik szét a helyiségbe.

A fénycsatorna a manapság divatos, kishajlású tetővel épített családi házak elengedhetetlen kelléke. Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik.

 

Kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas

Több fényt biztosít, mint egy elektromos izzó

Napközben nincs szükség elektromos fényforrásra, így energia takarítható meg és kíméli környezetét

Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, mert megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló

Egyszerűen és gyorsan beépíthető, burkolókerettel egybeépítve szállítjuk.

 

VELUX lapostetős felülvilágítók

 

A VELUX lapostetőbe építhető bevilágítási és szellőztetési megoldások a homlokzati ablakok hiányosságait pótolják, hiszen a helyiségnek a homlokzathoz képest mélyebben fekvő részét is megfelelően megvilágítják, illetve kiegyenlített fényviszonyokat teremtenek a tér minden pontján.

További előnyük, hogy olyan helyzetekben is alkalmazhatók, amikor egy homlokzati ablak nem, a homlokzattal egyáltalán nem határos helyiségek ideális tartozékai.

A nyitható VELUX felülvilágítók a fény bebocsátásán túl az épület szellőztetésében is kulcsszerepet játszhatnak és ideálisak azoknak, akik a négy fal között is természetes fényre vágynak.

 

Kérdés esetén nagyon szívesen állunk a rendelkezésére!

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!