Winergetic Premium

A hétkamrás A osztályú profil, a 82 mm-es építési mélység, a három teljes kerület mentén végigfutó szigetelés és az innovatív 4 Xglass hőszigetelő háromrétegű üvegezés biztosítják a minimális hőveszteséget, és lehetővé teszik a nagy méretű felületek üvegezésének kivitelezését is. A nyílászárók értékét növeli a szabadalmaztatott szárnyprofil lekerekítés és az esztétikus kivitelű részletek, például a cérnavarratok a színes nyílászáróknál.

Szigetelés

A nyílászárók minimalizálják a hőveszteséget a hétkamrás A osztályú profilnak, a 82 mm-es építési mélységnek és az 4 Xglass hőszigetelő háromrétegű üvegezésnek köszönhetően. A nyílászárók hőszigetelési tulajdonságait növelik a teljes kerület mentén végigfutó tömítések. Ezzel érhető el a kiváló Uw = 0,76 W/m²K hőáteresztési paraméter a teljes nyílászárónál . A különleges szerkezetű háromrétegű üvegezés lehetővé teszi az ablakok Rw = 33 dB szintű hangszigetelését.

Tartóság és biztonság

Az ellenálló képességet az A osztályú profil (az elérhető legnagyobb), amelynek külső falvastagsága 3 mm, illetve a többszörösen hajlított horganyzott acél merevítések biztosítják a keret zárt profiljában. A biztonsági zárak az acélmerevítésekhez vannak rögzítve, ami jelentősen nehezíti az ablak felfeszíthetőségét.

Esztétika

Az elegáns kivitelt egészíti ki a kizárólag az Okonplastnál kapható szabadalmaztatott ablakszárny profil alakja. Természetesnek számítanak a kidolgozott részletek, mint például szegecselt varratok a színes ablakoknál, az úgynevezett ablakbizsuk, vagy az ablak színével összhangban álló tömítések.

Kényelem

A felhasználói kényelmet növeli a Maco dESIGN+ vasalat. A szokásos felszereltség tartalmazza az intelligens betörés elleni i.S. csapokat, a SafetyPlus biztonsági zárat, a kilincs átfordítás elleni biztosítékot, megakadályozva az ablakszárny pántokból történő kifordulását, az ablakszárny huzat miatt bekövetkező túlbillenését akadályozó biztosítékot, a mikroszellőztetést vagy az ergonomikus Oknoplast kilincset.

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!