Zsalugáter

Zsalugáterek: a stílusos épületek kültéri árnyékolója

Tegye valóban stílusossá épületét alumínium zsalugáterekkel

Ha Ön szeretné házát, épületét kívülről árnyékolóval ellátni, de stílusossá is tenni egyben, akkor a zsalugáter erre kiválóan alkalmas. A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet.

A zsalugáter alkalmazásával visszahozhatók a régi idők emlékei, és ma már modern formában igazi kuriózummá tehető az épület. A zsalugáterek a mediterrán életérzést hozzák be életterünkbe.

A látványos megjelenésük mellett funkcionalitásuk sem utolsó. Árnyékolási hatékonyságuk messze a legjobb a külső árnyékolók közül. A forró nyári napfényt igen hatékonyan tartja távol az épülettől. A zsalugáterek bármilyen nyílászáróra is utólag felszerelhetők, ezért méltán kedvelt árnyékolók.

Anyagát tekintve lehet műanyag, fa vagy alumínium zsalugáter.

Cégünk csak alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik. Az alumínium zsalugáterek időtállóbbak, minimális karbantartást igényelnek. Nem szívja ki a nap, nem deformálódik, nem kell festegetni. Aki hosszútávú megoldást keres, annak csak egy megoldás jöhet számításba: alumínium zsalugáter.

Típusát tekintve kétféle zsalugátert különböztetünk meg:

Fix lamellás zsalugáter

 

Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Általában olyan épületek esetén alkalmazzák, ahol az árnyékolástechnikánál nagyobb szerepet kap a dekoráció.

 
 

Mozgatható lamellás zsalugáter

 

A mozgatható lamellás zsalugáter lamellái könnyen mozgathatók, és a megfelelő állásba állítva optimalizálható a beengedni kívánt fény mennyisége.
A zsalugáter lamellái egy fémrúddal vannak összekötve és ennek mozgatásával az összes lamella egyszerre azonos dőlésszögbe elmozdítható. A lamellák dőlésszögének változtatásával érhetjük el a kívánt fényviszonyokat.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!